Ingyen játékok kezdőlap
Ingyen játékok kicsiknek és nagyoknak

Autó - MotorKaszinóLogikaiLövöldözősÖltöztetősPiciknekSportÜgyességiVerekedős

Verekedős játékok

Box hírességekkel játék
Ebben a játékban te választhatod ki, hogy melyik sztárral szeretnél boxolni. Harcolj és nyerd meg a menetet.

Szamurájharc játék
Egy szamuráj harcossal kell megküzdened az ellenségekkel, legyél te a leggyorsabb és legügyesebb, hogy a végén te kerülj ki győztesként a harcból.

Robot háború játék
Ebben a játékban robotok harcolnak egymás ellen, válaszd ki a robotod színét és, hogy milyen tulajdonságokkal bírjon és ha marad pénzed még benézhetsz ...

Nindzsák harca játék
Segíts a kis nindzsának legyőzni az összes ellenséget, és megszerezni a tekercset, hogy tovább juthass a következő szintekre.

Harcosok királya játék
Verekedős játék, válassz karaktert és küzdj meg az ellenféllel, próbáld meg legyőzni, hogy te legyél a harcosok királya.

Fegyveres próféta játék
Rengeteg zombi, idegen és robot özönlötte el a várost. A te feladatod, hogy megküzdj mindenkit akivel csak találkozol ebben a verekedős játékban.

Dühös troll játék
Szép grafikával rendelkező verekedős játék. A lényege, hogy az iszonyúan dühös troll bőrébe bújva pusztíts el mindenkit aki az utadba kerül.

Dühöngés játék
A játék célja, hogy legyőzd az összes ellenséget. Próbáld meg elkapni az időnként megjelenő erőnövelőket, ez azért is jó mert ezeknek a használatá...

Dragon Ball Z játék
Dragon Ball verekedős játék. Válassz karaktert és küzdj meg az ellenféllel. A help felirat alatt találod a játék irányítására való instrukciókat.

Sárkány ökle játék
Ebben a verekedős játékban is az a cél, mint minden ilyen fajta játékban, hogy győzd le az ellenfeledet és legyél te a legjobb harcos.

Nindzsa harc játék
Két karakter közül választhatsz és nindzsa harcosként küzdhetsz meg ebben a játékban ahol a hagyományos nindzsa fegyverekkel harcolhatsz.

Khronos játék
A kemény és gonosz Khronos harcosoddal kell megvívnod a csatát. Legyél kemény, mert sokan akarják a véredet. Próbáld meg minél látványosabban kivégezn...

Capoeira harcosok játék
A Brazil harcművészet a capoeira mozgásaival harcolhatsz az ellenfél ellen. Jó játék, főleg azoknak akik szeretik az ilyenfajta játékokat.

Box játék
Box
Válassz karaktert és a box szabályai szerint küzdj meg az ellenféllel. Próbáld meg megnyeri a mérkőzést.

Achilles harca játék
Ebben a játékban Achilles bőrébe bújva küzdhetsz meg az ellenségekkel, a cél az, hogy éld túl a támadást és minél több ellenfelet öljél meg.

Szamuráj harcos játék
Menj a szamuráj harcossal a pályán és közben küzdj meg a gonosz ellenségekkel. A harchoz használd a space gombot az ugráshoz pedig a nyilakat.

Super harcos játék
Verekedős játék. Harcolj meg az ellenféllel, ne riadj vissza semmitől se. Rúgj, üss, ugorj, hogy te nyerd meg a küzdelmet.

Mikulás bunyó játék
Válassz a mikulások közül és verd össze a másikat. Plusz pontokat is szerezhetsz ha ügyes vagy.

Karatésok játék
Küzdj, rúgj, karatézz, harcolj az ellenféllel, hogy te legyél a aki megnyeri a végső küzdelmet.

Indián harcos játék
Kalandos és egyben verekedős játék, ahol egy indiánnal kell megsemmisíteni az ellenséget, hogy helyreálljon a béke a földön. A totemet meg kell találni ...

Hokis harc játék
Hokis játék egy kicsit másképpen. Próbáld meg beütni a kapuba a labdát ha sikerül örülhetsz viszont az ellenfél nagyon ideges lesz és kihív téged egy...

Harcra fel játék
Küzdj meg a hatalmas és erős ellenfeleddel és nyerd meg a harcot. Legyél te aki győztesként kerül ki ebből a menetből.

Harcosok játék
Verekedős játék, ahol mint minden ilyen játékban az a cél, hogy legyőzd az ellenfelet. Küzdj, hogy te legyél a legjobb harcos.

Harcos csajok játék
Segíts Kimnek legyőzni az ellenséges támadóit és menj minél tovább a pályán. Gyűjts be a lehető legtöbb pontot és extra életet, hogy teljesíteni tud...

Bush bunyó játék
Ebben a verekedős játékban választhatsz, hogy te leszel Bush vagy éppen őt vered meg. Legyél te az aki megnyeri a harcot.

Állati harc játék
Verekedős, boxolós játék.Válaszd ki az egyik állatot amivel szeretnél harcolni és üsd ki minél gyorsabban az ellenfelet, hogy te legyél a győztes.


1
Legújabb játékokKövess minket!

Google+
Hirdetés